Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της Πίτας μας 2018

Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που ξεκίνησε το πρωί με την ευλογία του πατρός Ευσταθίου , μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας συγκεντρωθήκαμε στο Thissio View όχι μόνο για να κόψουμε την πίτα μας , αλλά και να συζητήσουμε και  να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό. Χαιρόμαστε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας ευχαριστούμε  γι αυτό .! Μεγάλη χαρά μας έδωσε ακόμη και η παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων όπως:

O πολιτευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής ,
Ο επίτιμος πρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας κ. Κωνσταντίνος Λιάπης.
O αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Κονιακιωτών Δωρίδος ¨ Ο Άγιος Γεώργιος ¨κ. Δημήτριος Κολοβός ,η γεν.γραμματέας Παγώνα Μπαλατσούρα και τα μέλη η κα. Καίτη Δακουτρού η Γαρυφαλλιά Μπούτσικου και ο κ. Ιωάννης Μίχος.
Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Λευκαδιτιωτών κ.Μάκης Κυριανάκης.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Συκεωτών  Δωρίδος κ. Διονύσης Βλάχος ,η γεν.γραμματέας κα. Μαρίνα Καλαντζή και η ταμίας κα. Βάσω Τρίτου.
Η γεν. γραμματέας του συλλόγου Κληματιωτών κα. Μαρία Δελενίκα .
Ο πρόεδρος του συλλόγου Ελαία Φωκίδος   κ. Γεώργιος Κούτρας.

Ευχαριστούμε θερμά τον  κ. Σήφη Καβαλαράκη που είναι πάντα  δίπλα μας και προσέφερε τσίπουρο ,κρασί και γλυκά εδέσματα όπως και την κα. Μαρία Χολέβα του Ευθυμίου και την κα.Ιουλία Παπασταύρου που προσέφεραν τα αλμυρά εδέσματα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε  τη κα. Χρυσούλα Παπαλέξη που προσέφερε 2 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο ΓΑΝΥΜΗΔΗ στο Γαλαξίδι (στη μνήμη της πεθεράς της Χρυσούλα Λιάπη - Παπαλέξη και όχι μόνο.!)

Η τυχερή της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί είναι η κα. Αργυρώ Χολέβα  του Ιωάννη το δώρο ήταν από το ΕΛΠΙΔΑ και η κα. Ρέα Μπούτσικου η οποία κέρδισε τις 2 διανυκτερεύσεις.

Τέλος βραβεύσαμε την αξιαγάπητη και λατρεμένη μας κα. Φρειδερίκη Κρικέλα -Φωλιά από το Λευκαδίτη Δωρίδος ,νύφη στο χωριό μας που εμφανίστηκε στον πανελλήνιο αθλητισμό το 1968 μέχρι και  το 1972 με πάρα πολλές διακρίσεις σε τοπικά πρωταθλήματα, μαθητικούς αγώνες και περιφερειακά πρωταθλήματα που  παρά τις αντίξοες συνθήκες εκείνης της εποχής χωρίς σπόνσορες και χορηγούς κατάφερε  να καταρρίψει πανελλήνιο ρεκόρ .

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία ,Αγάπη ,Αισιοδοξία και Πολλά Πολλά Χαμόγελα !!

Ραντεβού στις 4 Φεβρουαρίου όπου  θα παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση ¨Ψέμα στο Ψέμα ¨ στο Θέατρο Μουσούρη με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαικάλη 




























   



Δεν υπάρχουν σχόλια: